fredag 28 september 2007

The Wreck of The Beautiful

Divine Comedys album 'absent friends' präglar just nu min tillvaro. För er som undrar vad divine comedy är så är det en nordirländsk artist som hetter Neil Hammond. Han utmärker sig mest genom att inte skriva låtar om den eviga konflikten på nordirland. Mig veterligen har han gjort en låt som berör ämnet, och då har karln gjort typ 8 fullängdare. Han växlar mellan att vara överplojig och att vara svårmodigt sorgsen, och då och då raljerar han över religionens dumhet. 'Absent' friends' skulle jag säga är det bästa albumet, när jag hör låten 'our mutual friend' blir jag både glad nostalgisk och ledsen. 'Billy Bird' gör en glad hela vägen igenom, 'the wreck of the beautiful' är den för anglosaxer obligatoriska visan om ett sjunket slagskep, men den berör, i alla fall mig.

En annan sak som präglar mig just nu är zombiefilmer, som en del i min zombieroman (arbetsnamn)"zombiekoden" tittar jag just nu på mkt zombiefilm. 28 weeks later kan varmt rekommenderas till alla.

onsdag 26 september 2007

Min novell 'Maxwells Demon' eller 'Kosmisk Fasa I Standardmodellen' blev klar idag. Men jag känner mig jäkligt krasslig och feberkurvan lutar uppåt. Så, då blev man en lungsiktig författare tillslut i alla fall.

tisdag 25 september 2007

Rapport rörande det andliga läget i landet

Vincent har påbörjat en esoterisk blogg, själv har jag infört verklighetsapharteid. Verkligheten får nu inte lämna lund, såvida den inte har Synnerligen angelägna skäl (sjukdom eller dödsfall) att komma till de civiliserade delarna.